Tantec MonTEC - systém pro monitorování výkonu koronových elektrod

MonTEC – systém pro monitorování výkonu koronových elektrod

MonTEC je vyspělý systém určený pro koronová a plazmová předupravovací zařízení společnosti Tantec, který monitoruje výkon výboje každé jednotlivé předupravovací elektrody.

MonTEC systém zapojuje jednotlivé snímačové moduly sledující úroveň vysokého napětí na jednotlivých předupravovacích elektrodách a údaje o jednotlivých výbojích přenáší na přijímací modul.

MonTEC poskytuje údaje v reálném čase a poskytuje úplnou kontrolu a sledovatelnost předupravovacích parametrů. Změřené údaje lze snadno přenést na hlavní PLC nebo do zařízení pro shromažďování dat.

Proč integrovat MonTEC?

Na trhu se každý den objevuje stále více produktů špičkové úrovně. Abychom pokaždé docílili stejnou úroveň kvality produktů, je nezbytně nutné aplikovat opatření pro kontrolu kvality, která zajistí danou úroveň předúpravy.
Zákazníci často požadovali možnost měření výboje vysokého napětí na jednotlivých elektrodách v reálném čase. Se systémem MonTEC je možné tato data v reálném čase získávat.

Velká výhoda

Uživatelé MonTEC systému jsou zákazníci vyrábějící špičkové produkty, u kterých jsou kladeny vysoké požadavky na kvalitu, např. výrobci zdravotnických zařízení, producenti v automobilovém průmyslu a v dalších odvětvích, kde je kladen důraz na kvalitu.


Máte nějaký dotaz? Napište nám a my se Vám co nejdříve ozveme.

    Důležitá zpráva: Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.