Tantec CableTEC povrchová úprava kabelů ve vojenském leteckém průmyslu

CableTEC – předúprava povrchu koronou vyráběný firmou Tantec je denně používán už 25 let.

Jeden z největších světových výrobců ve vojenském leteckém průmyslu nedávno zjistil, že koronové technologie (předúprava + potisk) firmy Tantec přečkaly trvanlivost elektronických komponentů používaných pro vytváření korony.

Interní elektronické komponenty určené pro korona generátor se v uplynulých 25 letech zásadně změnily a bylo nemožné získat požadované náhradní díly určené pro údržbu. Po více než 50.000 hodinách povrchové předúpravy různých typů teflonových kabelů zákazník Tantecu neměl pochybnosti o opětovném investování do dalšího řešení navrženého firmou Tantec vzhledem k námi nabízené kvalitě a návratnosti investice.

Cenově výhodné a ověřené řešení na předúpravu povrchu koronou: Tantec Korona + inkoustový (ink-jet) popis

Letoun má životnost 20-30 let. Pomocí řešení firmy Tantec byl zákazník schopen naplnit vysoké požadavky na životnost a spolehlivost povrchové úpravy kabelů. V souvislosti s nahrazením řešení firmy Tantec zákazník zkoumal alternativní řešení. Jako například laserový popis. Investice do laserových popisovacích systémů se ukázala dvakrát vyšší než CableTEC řešení s inkoustovým tiskem. Bylo rozhodnuto investovat do nového řešení od firmy Tantec. Z důvodu  extrémně stabilního výkonu a nulovou poruchovost po celých 25 let. Zákazník zvolil řešení se speciálně navrženým zařízením CableTEC kombinovaným se standardním inkoustovým tiskem.

Zobrazit detail

 


Máte nějaký dotaz? Napište nám a my se Vám co nejdříve ozveme.

    Důležitá zpráva: Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.