tamponový stroj - linka, MODULE ONE: Modulární automatizace TAMPOPRINT - Veletrh Fakuma 2017 se koná 17. – 21. 10. 2017 ve Friedrichshafenu

[equalGrid]

Vážení obchodní partneři, dovolte nám, abychom Vás informovali o vývoji nového modulárního konceptu. Poptávka po flexibilních produktových řešeních, která lze rychle realizovat a uvést do provozu, přiměla TAMPOPRINT k vývinu MODULE ONE. Prioritou byl jednoduchý a stabilní systém, individuální konfigurace a krátká dodací lhůta. Důsledná standardizace nabízí špičkové řešení pro dnešní a budoucí produkci. Vzhledem k univerzálnosti MODULE ONE jej lze využít ve všech odvětvích. Pro tisk je možné použít až tři barvy při maximální velikosti tištěného motivu o průměru 125 mm.

Katalog ke stažení (.pdf)

{split}

[/equalGrid]

[equalGrid]

{split}

Po představení MODULE ONE na veletrhu K 2016 v Düsseldorfu byl koncept nadále rozvíjen. Nové možnosti jeho rozšíření budou představeny na veletrhu Fakuma 2017. Tento další vývoj odpovídá potřebám trhu a stávajícím realizovaným konceptům.

Veletrh Fakuma 2017 se koná 17. – 21. 10. 2017 ve Friedrichshafenu. Přijměte naše pozvání a využijte možnost společnosti TAMPOPRINT si nový koncept MODULE ONE prohlédnout. Připraven pro Vás bude v hale A1 u stánku číslo 1226.

[/equalGrid]


Máte nějaký dotaz? Napište nám a my se Vám co nejdříve ozveme.

    Důležitá zpráva: Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.